Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο και ζυμαρικά της αρεσκείας μας έτοιμα σε λιγότερο από μισή ώρα.

10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουµε τα ζυµαρικά σε µια κατσαρόλα µε µπόλικο αλατισµένο νερό που κοχλάζει, σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουµε. Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου για περίπου 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά, µέχρι να ροδίσουν καλά. Προσθέτουµε τη µουστάρδα, τα ντοματίνια και την κάππαρη, ανακατεύουµε, αλατοπιπερώνουµε (αλάτι µε φειδώ, διότι η κάππαρη εξακολουθεί και µετά το ξαλµύρισµα να είναι αλµυρή) και μαγειρεύουμε για άλλα 3 - 4 λεπτά ή µέχρι να γίνει. Αν χρειαστεί, προσθέτουµε ελάχιστες κουταλιές νερό κατά το ψήσιµο του κοτόπουλου. Προσθέτουµε τα ζυµαρικά, το δυόσµο, το µαϊντανό και ανακατεύουµε καλά.
  2. Στο ποτήρι μας: Ασύρτικο και Μαλαγουζιά θα συνοδεύσουν εξαιρετικά αυτό το πιάτο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών