20' προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 55 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες και τα στραγγίζουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το ψαρονέφρι για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Ρίχνουμε το κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το αμύγδαλο. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι, τη γραβιέρα, τον δυόσμο, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο. Ρίχνουμε σε ένα μέτριο ταψί τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε με το ψαρονέφρι και το μείγμα γιαουρτιού. Στρώνουμε ομοιόμορφα και ψήνουμε για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Στο ποτήρι μας ένα Σαββατιανό.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών