Συνοδεύουμε με ρύζι, νουντλς ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Διαδικασία
- Με ένα μαχαιράκι ή με μια οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το μαύρο εντεράκι που διατρέχει τη ράχη των θαλασσινών.
- Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το λάδι, τις γαρίδες και το σκόρδο.
- Σοτάρουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι, το κάρι και αλάτι.
- Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και εν συνεχεία σβήνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού.
- Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα λαχανικά (θέλουμε να μείνουν τραγανά, ζωντανά) και να δέσει κάπως η σάλτσα.
- Σερβίρουμε με ρύζι, με νουντλς ή ανακατεμένα με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.