15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Βράζουμε 2 αυγά για 8 λεπτά, για να γίνουν σφιχτά, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες.
  2. Χτυπάμε στον πολυκόφτη το ελαιόλαδο, το ξίδι, την μουστάρδα, το κρεμμυδάκι και αλατοπίπερο, μέχρι να σχηματιστεί μια λεία σάλτσα.
  3. Ανοίγουμε μια μπαγκέτα στη μέση και την αλείφουμε με τη σος.
  4. Απλώνουμε τα φύλλα σαλάτας, τον τόνο και την μαγιονέζα.
  5. Πασπαλίζουμε τα φύλλα μαϊντανού , απλώνουμε τις ντομάτες, τις ελιές, τα φιλέτα αντζούγιας και τα αυγά.
  6. Πιέζουμε σφιχτά την μπαγκέτα, ώστε να εγκλωβίσουμε τη γέμιση, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Ελιά

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών