![Σάντουιτς με αρωματικά αυγά σκραμπλ με σπανάκι και χειροποίητη, πικάντικη μαγιονέζα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/santoyits-me-aromatika-ayga-skrampl-me-spanaki-kai-cheiropoiiti-pikantiki-magioneza-gastronomos-420x560.jpg?v=1718270827)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 2Διαδικασία
- Για την μπαγκέτα γεμιστή με τα υπόλοιπα πασχαλινά αυγά, κόβουμε για αρχή τη μπαγκέτα στα δύο και μετά χαράσσουμε και τα δύο κομμάτια στη μέση κατά μήκος.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τα κρεμμυδάκια και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το εσωτερικό από τις μπαγκέτες.
- Μοιράζουμε στα 2 σάντοιτς τη μαρουλοσαλάτα και τα λιαστά ντοματίνια.
- Κόβουμε τα αυγά σε λεπτές ροδέλες και τα μοιράζουμε επίσης.
- Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και σερβίρουμε την γεμιστή μπαγκέτα με τα υπόλοιπα πασχαλινά αυγά.