Αποτελειώνουμε τα απομεινάρια του πασχαλινού τραπεζιού σε ένα εύκολο και νόστιμο σάντουιτς.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2 σάντουιτς

Διαδικασία

  1. Κόβουμε τη μπαγκέτα στα δύο και μετά χαράσσουμε και τα δύο κομμάτια στη μέση κατά μήκος.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τα κρεμμυδάκια και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το εσωτερικό από τις μπαγκέτες.
  3. Μοιράζουμε στα 2 σάντοιτς τη μαρουλοσαλάτα και τα λιαστά ντοματίνια.
  4. Κόβουμε τα αυγά σε λεπτές ροδέλες και τα μοιράζουμε επίσης.
  5. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών