Περρίσεψε γαλοπούλα ή κοτόπουλο; Ιδού μια συνταγή για να τα αξιοποιήσουμε.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Ψήνουμε τα φουντούκια στους 160° C για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
  2. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα χοντροκοπανίζουμε.
  3. Αν χρησιμοποιήσουμε μπαγιατικο ψωμί, το ψήνουμε κι αυτό για λίγο στο φούρνο ή σε τοστιέρα.
  4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το ξύσμα λεμονιού, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
  5. Αλείφουμε τις δύο φέτες ψωμιού με το μείγμα, πασπαλίζουμε με τα χοντροκοπανισμένα φουντούκια, μοιράζουμε τα φύλλα ρόκας και το κοτόπουλο και κλείνουμε με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών