Για το πικ νικ στην παραλία, για την εκδρομή, για το γραφείο, για ελαφρύ βραδινό.
15'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Διαδικασία
- Κόβουμε τα φιλέτα σε μικρά κυβάκια και τα σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι στο λάδι μέχρι να ροδίσουν.
- Σβήνουμε με το κρασί και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το δεντρολίβανο.
- Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 6 - 7 ακόμη λεπτά, ανακατεύοντας.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
- Βγάζουμε το κοτόπουλο και το κρεμμύδι με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το τυρί, τη μουστάρδα, το κάρυ (αν βάλουμε), την πάπρικα και το μαϊντανό.
- Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε τα υλικά καλά.
- Σκεπάζουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ενωθούν τα αρώματα.
- Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και απλώνουμε στο κάτω μέρος μια στρώση από το μείγμα με το κοτόπουλο.
- Κλείνουμε με το πάνω μέρος του ψωμιού, τα τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και τα διατηρούμε στο ψυγείο.