15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες (αν έχουμε «μαντολίνο», το κόψιμο θα γίνει πιο εύκολα).
  2. Τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμόνι, το δυόσμο και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε να μαριναριστούν μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Κόβουμε τις φέτες ψωμιού.
  4. Αλείφουμε τη μία φέτα με 40 γρ. κατίκι, απλώνουμε 50 γρ. φέτες καπνιστού σολομού και βάζουμε από πάνω μερικές φέτες κολοκυθιού.
  5. Καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία.
  6. Σκεπάζουμε με την τρίτη φέτα, κόβουμε το σάντουιτς στη μέση και σερβίρουμε.

Συνταγές με Κολοκυθάκια

Συνταγές με Σολομός

Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Συνταγές για Σνακ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών