ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με απίθανο μείγμα από πιπεριές Φλωρίνης, φέτα και ελιέςΣάντουιτς με απίθανο μείγμα από πιπεριές Φλωρίνης, φέτα και ελιές
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες (αν έχουμε «μαντολίνο», το κόψιμο θα γίνει πιο εύκολα).
  2. Τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμόνι, το δυόσμο και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε να μαριναριστούν μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Κόβουμε τις φέτες ψωμιού.
  4. Αλείφουμε τη μία φέτα με 40 γρ. κατίκι, απλώνουμε 50 γρ. φέτες καπνιστού σολομού και βάζουμε από πάνω μερικές φέτες κολοκυθιού.
  5. Καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία.
  6. Σκεπάζουμε με την τρίτη φέτα, κόβουμε το σάντουιτς στη μέση και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 110.

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές με Σολομός

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών