5' προετοιμασία
5' παρασκευή
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Κόβουμε το ψωμάκι στη μέση.
  2. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το ντοματοπελτέ, το ελαιόλαδο, τη φέτα, τις ελιές και τη πιπεριά.
  3. Αλείφουμε με το μείγμα το εσωτερικό του ψωμιού και κλείνουμε σε σάντουιτς.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών