Τα τελευταία χρόνια οι mixologists ανακάλυψαν τα μοσχάτα κρασιά και δημιούργησαν μοναδικά κοκτέιλ.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε στο σεηκερ άφθονα μεγάλα και σκληρά παγάκια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ροδέλες του λεμονιού και χτυπάμε πολύ καλά. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι του μαρτίνι και γαρνίρουμε με το λεμόνι. Πίνεται παγωμένο!
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών