Η σίζαρ έχει πολλές εκδοχές. Εμείς δοκιμάσαμε μια παραλλαγή με το συριανό τυρί, πιπεριές και γαύρο μαρινάτο.

30' προετοιμασία
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη σαλάτα

Για τα κρουτόν

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Κρουτόν: Τα φτιάχνουμε με τη διαδικασία που αναφέρουμε στην προηγούμενη συνταγή.
  2. Σάλτσα: Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι ή το μπλέντερ μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη και λεία σάλτσα, την οποία μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ που να χωράει και τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας.
  3. Σαλάτα: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα σαλατικά μαζί με τις πιπεριές, προσθέτουμε τη σάλτσα και τον δυόσμο, ανακατεύουμε έτσι ώστε να πάει παντού και τη μοιράζουμε σε πιατέλα ή σε ατομικά πιάτα. Γαρνίρουμε με τα φιλέτα γαύρου, λίγες φλούδες τυριού Σαν Μιχάλη και κρουτόν και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT