Διαδικασία
- Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το πράσο και το σκόρδο στο ελαιόλαδο, σβήνετε με κρασί και αλατοπιπερώνετε.
- Αφού πιει όλα τα νερά ρίχνετε και το σπανάκι και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
- Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός της Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ.
- Γεμίζετε τα κανελόνια με το μίγμα και τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο πυρέξ.
- Γεμίζετε τα ¾ του πυρέξ με 500 ml γάλα.
- Φτιάχνετε τη Μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτετε 1.000 ml γάλα κα την απλώνετε πάνω από τα κανελόνια.
- Πασπαλίζετε με λίγο τυρί τριμμένο.
- Τέλος, ψήνετε στους 200°C με αέρα για 30 λεπτά και στους 250°C για 15-30 λεπτά, μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.