Για να φτιάξουμε κεφτέδες κοτόπουλου µε ρίγανη, µαϊντανό και σάλτσα γιαουρτιού, αρχικά σοτάρουμε, σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι για περίπου 5 - 6 λεπτά, να μαλακώσει.
Στη συνέχεια, αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με το ψωμί, τη sweet chili sauce, το χυμό ντομάτας, τα αυγά, τη ρίγανη, τον μαϊντανό, το μείγμα του τηγανιού, αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά το μείγμα για 5 λεπτά.
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι.
Πλάθουμε κεφτέδες σε σχήμα καρυδιού.
Τους περνάμε από το αλεύρι και τινάζουμε να φύγει το περιττό.
Βάζουμε 2 - 3 εκ. από τον πάτο του τηγανιού ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και, όταν ζεσταθεί καλά, χωρίς όμως να βγάζει καπνούς, ρίχνουμε λίγους-λίγους τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε δόσεις, σε μέτρια φωτιά, για περίπου 4 - 5 λεπτά την κάθε δόση.
Αν θέλουμε να αποφύγουμε το τηγάνι, μπορούμε να ψήσουμε τους κεφτέδες στον φούρνο, χωρίς να τους αλευρώσουμε, στους 200°C, για περίπου 10 λεπτά.
Σάλτσα
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή το μούλτι και τα χτυπάμε για 1/2 λεπτό.
Περνάμε το μείγμα από ψιλό σουρωτήρι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ μαζί με τους κεφτέδες κοτόπουλου.