Μια συνταγή για το πιο τέλειο ορεκτικό. Κολοκυθοκεφτέδες με Φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαφρύ, κρεμμύδι, μυρωδικά και ντομάτα.

25' προετοιμασία
2' μαγείρεμα
Σύνολο: 27'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα στύβουμε καλά και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  2. Κόβουμε στα 4 τις ντομάτες, αφαιρούμε τα σπόρια, τις ψιλοκόβουμε και τις ρίχνουμε στα κολοκύθια.
  3. Προσθέτουμε κρεμμύδια, αυγά, Φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαφρύ, μυρωδικά και τα μπαχαρικά.
  4. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα με ένα πιρούνι και λίγο-λίγο βάζουμε και το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε αραιό χυλό.
  5. Κουταλιά-κουταλιά ρίχνουμε το μείγμα στο καυτό λάδι.
  6. Τηγανίζουμε 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
  7. Τοποθετούμε τους κολοκυθοκεφτέδες σε πιατέλα όπου έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν το λάδι τους και στη συνέχεια σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών