Μια συνταγή για το πιο τέλειο ορεκτικό. Κολοκυθοκεφτέδες με Φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαφρύ, κρεμμύδι, μυρωδικά και ντομάτα.
25'
προετοιμασία
2' μαγείρεμα
Σύνολο: 27'
Υλικά
Διαδικασία
- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα στύβουμε καλά και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
- Κόβουμε στα 4 τις ντομάτες, αφαιρούμε τα σπόρια, τις ψιλοκόβουμε και τις ρίχνουμε στα κολοκύθια.
- Προσθέτουμε κρεμμύδια, αυγά, Φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαφρύ, μυρωδικά και τα μπαχαρικά.
- Ανακατεύουμε καλά το μείγμα με ένα πιρούνι και λίγο-λίγο βάζουμε και το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε αραιό χυλό.
- Κουταλιά-κουταλιά ρίχνουμε το μείγμα στο καυτό λάδι.
- Τηγανίζουμε 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
- Τοποθετούμε τους κολοκυθοκεφτέδες σε πιατέλα όπου έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν το λάδι τους και στη συνέχεια σερβίρουμε.