
20'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
15'
αναμονή
Σύνολο: 45'
Υλικά
Μερίδες: 2- 3Διαδικασία
- Αλευρώνουμε τις κουτσομούρες.
- Ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το μισό λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να αρχίσει να καπνίζει.
- Τηγανίζουμε τις μισές κουτσομούρες για 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά, γυρίζοντάς τες προσεκτικά.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι, με τη σειρά, το μισό ξίδι, τα μισά μπαχαρικά, το μισό σκόρδο και το μισό δεντρολίβανο.
- Μαγειρεύουμε για 1 λεπτό σείοντας το τηγάνι, μέχρι όλο το ξίδι να εξατμιστεί.
- Γυρίζουμε τα ψάρια και αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
- Αλατοπιπερώνουμε και μεταφέρουμε τα ψάρια με τη σάλτσα τους σε μια πιατέλα.
- Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ξαναβάζουμε όλα τα ψάρια στο τηγάνι, τα αφήνουμε για 15 λεπτά εκτός φωτιάς και τα μεταφέρουμε προσεκτικά σε μια πιατέλα.
- Περιχύνουμε με τα 30 ml ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με σαλάτα.