10'
προετοιμασία
20' ψήσιμο
Σύνολο: 30'
Υλικά
Τεμάχια: 1 πίτσαΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε κρεμμυδόπιτσα, αρχικά ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά τα κρεμμύδια, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς, για 2 - 3 λεπτά.
- Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο.
- Αλείφουμε ένα ρηχό ταψί, στρογγυλό (ειδικό για πίτσα) ή μακρόστενο, με λίγο λάδι.
- Απλώνουμε τη ζύμη για πίτσα ή τις αραβικές πίτες.
- Πασπαλίζουμε με τα ανάμεικτα τριμμένα τυριά.
- Στρώνουμε ομοιόμορφα τα κρεμμύδια.
- Ψήνουμε στους 200° C για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί η ζύμη καλά και να λιώσουν τα τυριά.
- Αν θέλουμε, πριν ψήσουμε την πίτσα προσθέτουμε το αλλαντικό της αρεσκείας μας.