10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: για περίπου 200 ml

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το πιρούνι το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Εναλλακτικά, βάζουμε όλα τα υλικά σε μικρό γυάλινο βαζάκι με βιδωτό καπάκι και τα χτυπάμε εκεί μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 178.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών