ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜακαρονάδα με τόνο, κάππαρη και φρέσκια ντομάτα
5' προετοιμασία
7' μαγείρεμα
Σύνολο: 12'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε το μπούκοβο (προαιρετικά) και σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό.
  4. Ρίχνουμε τα ντοματίνια ολόκληρα και σιγοψήνουμε για 5 - 6 λεπτά, πιέζοντάς τα στο τέλος με πιρούνι (τα χοντρολιώνουμε).
  5. Προσθέτουμε την κάππαρη και το ξινόγαλο και σιγοβράζουμε για 3 - 4 λεπτά.
  6. Στο μεταξύ, βράζουμε τα λιγκουίνι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα.
  7. Ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Γάλα

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών