Για να φτιάξουμε μαφαλντίνες με cream cheese και ανοιξιάτικα λαχανικά, αρχικά βράζουμε τις μαφαλντίνες al dente και τις σουρώνουμε, κρατώντας 1 φλιτζάνι νερό από αυτό που έβρασαν.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια και τα σπαράγγια για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε τον αρακά, ανακατεύουμε να λαδωθεί και σβήνουμε με το κρασί.
Αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε το νερό που κρατήσαμε από το βράσιμο των ζυμαρικών και αφήνουμε τα λαχανικά να σιγοβράσουν για 3-4 λεπτά.
Αφρατεύουμε το cream cheese ανακατεύοντάς το σε ένα μπολ, με σύρμα.
Προσθέτουμε το cream cheese στα λαχανικά ανακατεύοντας συνεχώς.
Προσθέτουμε και τις βρασμένες μαφαλντίνες και ανακατεύουμε προσεκτικά μέχρι να καλυφτούν από τη σάλτσα.
Σερβίρουμε τις μαφαλντίνες με cream cheese και ανοιξιάτικα λαχανικά σε πιάτα, πασπαλίζοντας με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά.