10'
προετοιμασία
15' ψήσιμο
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε μαφαλντίνες με cream cheese και ανοιξιάτικα λαχανικά, αρχικά βράζουμε τις μαφαλντίνες al dente και τις σουρώνουμε, κρατώντας 1 φλιτζάνι νερό από αυτό που έβρασαν.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια και τα σπαράγγια για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον αρακά, ανακατεύουμε να λαδωθεί και σβήνουμε με το κρασί.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε το νερό που κρατήσαμε από το βράσιμο των ζυμαρικών και αφήνουμε τα λαχανικά να σιγοβράσουν για 3-4 λεπτά.
- Αφρατεύουμε το cream cheese ανακατεύοντάς το σε ένα μπολ, με σύρμα.
- Προσθέτουμε το cream cheese στα λαχανικά ανακατεύοντας συνεχώς.
- Προσθέτουμε και τις βρασμένες μαφαλντίνες και ανακατεύουμε προσεκτικά μέχρι να καλυφτούν από τη σάλτσα.
- Σερβίρουμε τις μαφαλντίνες με cream cheese και ανοιξιάτικα λαχανικά σε πιάτα, πασπαλίζοντας με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά.