ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜακαρονάδα αραμπιάτα με φέτα, κεφαλοτύρι και μπούκοβοΜακαρονάδα αραμπιάτα με φέτα, κεφαλοτύρι και μπούκοβο
15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη μακαρονάδα ξεκινάμε βράζοντας σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά αλ ντέντε, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους.
  2. Τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες, το τζίντζερ, τις ελιές και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρισμα

  1. Πάνω από κάθε μερίδα τρίβουμε το τυρί στη χοντρή πλευρά του τρίφτη (εκεί που τρίβουμε τις ντομάτες) και σκορπίζουμε τον ψιλοκομμένο μάραθο (ή άνηθο).
  2. Σερβίρουμε αμέσως τη μακαρονάδα με λιαστές ντομάτες, ξερό ανθότυρο και μάραθο.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών