Αν δεν βρούμε μάραθο, βάζουμε άνηθο. Θα γίνει λίγο διαφορετική, αλλά εξίσου νόστιμη η σπαγγετάδα μας.
15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4
Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά αλ ντέντε, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους.
- Τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες, το τζίντζερ, τις ελιές και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρισμα: Μοιράζουμε τα μακαρόνια στα πιάτα.
- Πάνω από κάθε μερίδα τρίβουμε το τυρί στη χοντρή πλευρά του τρίφτη (εκεί που τρίβουμε τις ντομάτες) και σκορπίζουμε τον ψιλοκομμένο μάραθο (ή άνηθο).
- Σερβίρουμε αμέσως.