ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝτιπ από κουκιάΝτιπ από κουκιά
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Βάρος: 300 γρ. περίπου

Διαδικασία

  1. Για το ντιπ μουστάρδας με κάππαρη, σε ένα μπολ ανακατεύουμε, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το ξίδι, το ελαιόλαδο, τη κάππαρη και τη ρίγανη.
  2. Φυλάσσουμε το μπολ με το ντιπ μουστάρδας στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε, σκεπασμένο με μεμβράνη.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 168.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών