![Πέστο κάππαρης](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/05/pesto_kapparis_gastronomos-420x560.jpg?v=1683966123)
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Βάρος: 300 γρ. περίπουΔιαδικασία
- Για το ντιπ μουστάρδας με κάππαρη, σε ένα μπολ ανακατεύουμε, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το ξίδι, το ελαιόλαδο, τη κάππαρη και τη ρίγανη.
- Φυλάσσουμε το μπολ με το ντιπ μουστάρδας στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε, σκεπασμένο με μεμβράνη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 168.