![]() |
![]() |
«Στη σαλάτα αυτή δεν βάζω ελαιόλαδο. Θεωρώ πως είναι αρκετά λιπαρό το πασχαλινό μενού, και έτσι φτιάχνω χωρίς λάδι αυτή τη δροσερή και όξινη σαλάτα με το λάιμ. Ταιριάζει πολύ με όλα τα εδέσματα της ημέρας και κάθε της μπουκιά φρεσκάρει το στόμα», εξηγεί ο σεφ, που τα τελευταία χρόνια του αρέσει να μαγειρεύει μινιμαλιστικά, «με δυο τρία υλικά», όπως λέει ο ίδιος. Το μυστικό είναι ότι αφήνει τις ντομάτες με το αλάτι να βγάλουν τα ζουμιά τους, κι έτσι η γεύση τους πυκνώνει και γίνεται πιο μεστή.