Λιώνουμε με ένα ξύλινο mudller το πορτοκάλι και τα 2 κερασάκια και ρίχνουμε την αγκοστούρα. Βγάζουμε όσο περισσότερο χυμό γίνεται και πετάμε τα φλούδια. Προσθέτουμε το σιρόπι ζάχαρης και το μισό ΜΕΤΑΧΑ, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε πάγο, το υπόλοιπο ΜΕΤΑΧΑ και λίγο ακόμη πάγο μέχρι να γεμίσει το ποτήρι. Βάζουμε ένα ολόκληρο κερασάκι και στύβουμε καλά 1 φλούδα πορτοκαλιού, έτσι ώστε να αρωματίσουμε με τα αιθέρια έλαια την επιφάνεια του ποτού.