Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Λιώνουμε με ένα ξύλινο mudller το πορτοκάλι και τα 2 κερασάκια και ρίχνουμε την αγκοστούρα. Βγάζουμε όσο περισσότερο χυμό γίνεται και πετάμε τα φλούδια. Προσθέτουμε το σιρόπι ζάχαρης και το μισό ΜΕΤΑΧΑ, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε πάγο, το υπόλοιπο ΜΕΤΑΧΑ και λίγο ακόμη πάγο μέχρι να γεμίσει το ποτήρι. Βάζουμε ένα ολόκληρο κερασάκι και στύβουμε καλά 1 φλούδα πορτοκαλιού, έτσι ώστε να αρωματίσουμε με τα αιθέρια έλαια την επιφάνεια του ποτού.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών