10' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σάλτσα - μαρινάδα μουστάρδας

Διαδικασία

  1. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα, ρίχνουμε τα παϊδάκια, ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν καλά από το μείγμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να μαριναριστούν.
  2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στη λειτουργία του αέρα.
  3. Απλώνουμε τα παϊδάκια σε ένα μεγάλο ταψί και τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα.
  4. Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν όσο μας αρέσουν.
  5. Συνοδεύουμε με: πιλάφι ή με πατάτες τηγανητές και πράσινη σαλάτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών