![Το νέο γιουβέτσι (με μαριναρισμένο και σιγοψημένο αρνί γάλακτος, μυρωδικά, μπαχαρικά και κασέρι)](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/04/to-ne-o-gioyve-tsi-me-marinarisme-no-kai-sigopsime-no-arni-ga-laktos-myrodika-mpacharika-kai-kase-ri_gastronomos-420x560.jpg?v=1713977941)
10'
προετοιμασία
25' ψήσιμο
2 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 35'
Υλικά
Μερίδες: 4Για τη σάλτσα - μαρινάδα μουστάρδας
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τα αρνίσια παϊδάκια μαριναρισμένα σε μουστάρδα και κρασί κάνουμε το εξής: Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα, ρίχνουμε τα παϊδάκια, ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν καλά από το μείγμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να μαριναριστούν.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στη λειτουργία του αέρα.
- Απλώνουμε τα παϊδάκια σε ένα μεγάλο ταψί και τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα.
- Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν όσο μας αρέσουν.
- Συνοδεύουμε με: πιλάφι ή με πατάτες τηγανητές και πράσινη σαλάτα.