Στην Κωνσταντινούπολη, στο σπίτι της Ρέας Καλφάογλου, είδαμε τα πιο γυαλιστερά και καλοβαμμένα κόκκινα αυγά. Η έμπειρη μαγείρισσα τα είχε βάψει χρησιμοποιώντας κρεμμυδόφυλλα, μια τεχνική που είναι μεν γνωστή αλλά έχει τα μυστικά της, αν θέλει κανείς να πετύχει τόσο όμορφο αποτέλεσμα. «Πάντα έτσι τα κάνω, με κρεμμυδόφυλλα, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τεχνητές βαφές. Απλώς θέλουν αρκετή ώρα βράσιμο και να μείνουν μέσα στο κρεμμυδόζουμο, για να πετύχει και να πιάσει το χρώμα» μας είπε η ίδια, δείχνοντάς μας βήμα-βήμα πως να τα πετύχουμε και εμείς.
![](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/04/kokkina-ayga-pasxa-kremmydofylla-2-gastronomos.jpg)
![](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/04/kokkina-ayga-pasxa-kremmydofylla-2-gastronomos.jpg)