10' προετοιμασία
1 ώρα και 30' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
  2. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε κυδωνάτες και τις βάζουμε σε ταψί σε μία στρώση.
  3. Προσθέτουμε τα αρνίσια παϊδάκια, κομμένα στη μέση, το ελαιόλαδο, τον ξερό δυόσμο, το ούζο, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και τον κουρκουμά διαλυμένο στο νερό.
  4. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 1 ώρα.
  5. Συνεχίζουμε το ψήσιμο χωρίς αλουμινόχαρτο για περίπου 30 λεπτά ακόμη.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών