20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Βάρος: για 1 βάζο 500 mlΔιαδικασία
- Για το πέστο βασιλικού και λιαστής ντομάτας ξεκινάμε και βάζουμε τις λιαστές ντομάτες, το σκόρδο, τον βασιλικό, το λάδι και το τυρί στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι τα υλικά να ψιλοκοπούν και να αναμειχθούν.
- Προσθέτουμε αλάτι (με μέτρο, καθώς το τυρί είναι αλμυρό), πιπέρι και το σουσάμι και ανακατεύουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 124.