ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑραβική πίτα με τόνο, κάππαρη και σάλτσα τομάταςΑραβική πίτα με τόνο, κάππαρη και σάλτσα τομάτας
20' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: για 2 μεγάλες αραβικές πίτες

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις πίτες γεμιστές με λαχανικά εποχής στο γκριλ για αρχή προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου σε υψηλή θερμοκρασία.
  2. Στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και απλώνουμε όλα τα λαχανικά. Τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, τα πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το αλάτι, τα ανακατεύουμε ώστε να λαδωθούν και να καρυκευτούν καλά.
  3. Ψήνουμε για περίπου 5-6 λεπτά (ανάλογα με το πάχος που τα έχουμε κόψει), μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να ροδίσουν.
  4. Μοιράζουμε τα ψημένα λαχανικά στις πίτες και τις τυλίγουμε σφιχτά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών