Είτε θες την πίτσα με αλλαντικό, είτε με θαλασσινό, ο Γαστρονόμος σου δείχνει πώς θα την φτιάξεις σε 10΄.
4'
προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: για 2 πίτσες
Επικάλυψη 1
Επικάλυψη 2
Διαδικασία
- Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε πάνω τις αραβικές πίτες, διαγωνίως για να χωρέσουν.
- Αλείφουμε την καθεμιά με τη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με 60 γρ.
- τριμμένο κασέρι.
- Στη μία βάζουμε από πάνω το ζαμπόν και τα ντοματίνια ενώ στην άλλη βάζουμε τα φιλέτα αντσούγιας και την κάππαρη.
- Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για περίπου 6 - 8 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν ελαφρώς.
- Συνοδεύουμε με: Μια σαλάτα εποχής.