Είτε θες την πίτσα με αλλαντικό, είτε με θαλασσινό, ο Γαστρονόμος σου δείχνει πώς θα την φτιάξεις σε 10΄.

4' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 2 πίτσες

Επικάλυψη 1

Επικάλυψη 2

Διαδικασία

  1. Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε πάνω τις αραβικές πίτες, διαγωνίως για να χωρέσουν.
  2. Αλείφουμε την καθεμιά με τη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με 60 γρ.
  3. τριμμένο κασέρι.
  4. Στη μία βάζουμε από πάνω το ζαμπόν και τα ντοματίνια ενώ στην άλλη βάζουμε τα φιλέτα αντσούγιας και την κάππαρη.
  5. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για περίπου 6 - 8 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν ελαφρώς.
  6. Συνοδεύουμε με: Μια σαλάτα εποχής.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών