ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠίτσα με κολοκυθοανθούς και τυριά από τον Χριστόφορο ΠέσκιαΠίτσα με κολοκυθοανθούς και τυριά από τον Χριστόφορο Πέσκια
45' προετοιμασία
42' μαγείρεμα
51' αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 18'

Υλικά

Τεμάχια: για 1 πίτσα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε πίτσα με κολοκυθάκια, δυόσμο και κατσικίσιο τυρί, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250Ο C.
  2. Απλώνουμε πάνω στη ζύμη τις φετούλες από τα κολοκυθάκια και πασπαλίζουμε με τον σκόρδο και τον δυόσμο ή τον βασιλικό.
  3. Σκορπάμε από πάνω το κατσικίσιο τυρί σε κομμάτια.
  4. Πασπαλίζουμε με την πιπεριά και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
  5. Ψήνουμε, την πίτσα με κολοκυθάκια, δυόσμο και κατσικίσιο τυρί, στους 250Ο C για 20 λεπτά.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 25.

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών