Η σπιτική πίτσα δεν είναι χρονοβόρα υπόθεση! Νόστιμη, ελαφρώς πικάντικη, με αραβική πίτα και έτοιμη σε μόλις 10 λεπτά.

10' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 16 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
  2. Χτυπάμε στο μούλτι τις λιαστές ντομάτες και το λάδι τους, το μπούκοβο και το σκόρδο, μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
  3. Αλείφουμε με το μείγμα τις αραβικές πίτες και τις πασπαλίζουμε με τη φέτα.
  4. Τρίβουμε πάνω από κάθε πίτα από 1 κολοκυθάκι, το απλώνουμε ομοιόμορφα, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε τις πίτσες για περίπου 6 - 7 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ελαφρώς η επιφάνειά τους.
  5. Πασπαλίζουμε τις πίτσες με φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα, ή ξερό, κοπανισμένο, και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών