Η σπιτική πίτσα δεν είναι χρονοβόρα υπόθεση! Νόστιμη, ελαφρώς πικάντικη, με αραβική πίτα και έτοιμη σε μόλις 10 λεπτά.
10'
προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 16'
Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
- Χτυπάμε στο μούλτι τις λιαστές ντομάτες και το λάδι τους, το μπούκοβο και το σκόρδο, μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
- Αλείφουμε με το μείγμα τις αραβικές πίτες και τις πασπαλίζουμε με τη φέτα.
- Τρίβουμε πάνω από κάθε πίτα από 1 κολοκυθάκι, το απλώνουμε ομοιόμορφα, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε τις πίτσες για περίπου 6 - 7 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ελαφρώς η επιφάνειά τους.
- Πασπαλίζουμε τις πίτσες με φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα, ή ξερό, κοπανισμένο, και σερβίρουμε.