![Μαρούλι στα κάρβουνα με πορτοκάλι, άνηθο και ξινομυζήθρα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/05/marouli_sta_karvouna-me-portokali-anitho-kai-xinomizithra-gastronmos-420x560.jpg?v=1684865455)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την κερκυραϊκή πορτοκαλοσαλάτα σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε, τα πορτοκάλια, τη πάπρικα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 142.