
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για τις πρασινάδες με τσάτνεϊ της στιγμής, σε ένα μπρίκι βάζουμε το νερό με το βαλσάμικο. Μόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη μαρμελάδα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
- Ανακατεύουμε τις πρασινάδες με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε και ρίχνουμε από πάνω σε κουταλιές το τσάτνεϊ μαρμελάδας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.