15' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για την κρούστα

Διαδικασία

  1. Αναμειγνύουμε τα υλικά για την κρούστα σε ένα μπολ.
  2. Βάζουμε μέσα το ψαρονέφρι και αλείφουμε καλά με το μείγμα ώστε να καλυφθεί παντού.
  3. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 30΄, γυρίζοντας το κρέας πού και πού.
  4. Βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο και το αφήνουμε λίγο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  5. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C, στη λειτουργία του αέρα.
  6. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί, βάζουμε το ψαρονέφρι και διορθώνουμε την κρούστα μυρωδικών.
  7. Ψήνουμε το ψαρονέφρι για 20-22 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσουν στην επιφάνεια και να γίνουν στο εσωτερικό.
  8. Ξεφουρνίζουμε και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
  9. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε μέτριες φέτες και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και λευκό ρύζι.

Στο ποτήρι μας Κρητικό Δαφνί.

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών