30' προετοιμασία
50' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο ταψί (εκτός από τις ντομάτες, τη φέτα και τον μαϊντανό), ρίχνουμε 150 ml νερό, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν τα λαχανικά.
  2. Βγάζουμε το φαγητό για λίγο από τον φούρνο και προσθέτουμε τις ντομάτες, τη φέτα και τον μαϊντανό.
  3. Ανακατεύουμε και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει ελαφρώς η φέτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών