30' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 8 μερίδες

Για τη βινεγκρέτ

Για τη σαλάτα

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

Βινεγκρέτ

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, τις αντζούγιες, το σκόρδο και το ξύσμα σε μέτρια φωτιά, για 3-4 λεπτά.
  2. Ρίχνουμε το ξίδι, προσεκτικά, ζεσταίνουμε για 1 λεπτό και αποσύρουμε.

Σαλάτα

  1. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τις ντομάτες με το κρεμμύδι, τη βινεγκρέτ και τα μυρωδικά και αλατοπίπερο.
  2. Σερβίρουμε τη σαλάτα και δίπλα της βάζουμε τα αυγά, το τυρί και το αλλαντικό.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών