30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 8Για τη σαλάτα
Για τη σάλτσα φέτας
Διαδικασία
Σάλτσα φέτας
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά (δεν θέλουμε να γίνει λεία η σάλτσα) και τη διατηρούμε δροσερή, σκεπασμένη στο ψυγείο.
Σαλάτα
- Σε φαρδιά πιατέλα ανακατεύουμε τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι, τα κρεμμυδάκια και το ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε τα σπασμένα παξιμαδάκια και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα σαλατικά, τον μαϊντανό, τα σπαράγγια, τα αγκιναράκια, τον δυόσμο, τον μάραθο και αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε με τη σάλτσα φέτας σε μπολ, για να βάλει όση θέλει ο καθένας στη μερίδα του.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 168.