30' προετοιμασία
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 8

Για τη σαλάτα

Για τη σάλτσα φέτας

Διαδικασία

Σάλτσα φέτας

  1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά (δεν θέλουμε να γίνει λεία η σάλτσα) και τη διατηρούμε δροσερή, σκεπασμένη στο ψυγείο.

Σαλάτα

  1. Σε φαρδιά πιατέλα ανακατεύουμε τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι, τα κρεμμυδάκια και το ελαιόλαδο.
  2. Ρίχνουμε τα σπασμένα παξιμαδάκια και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε τα σαλατικά, τον μαϊντανό, τα σπαράγγια, τα αγκιναράκια, τον δυόσμο, τον μάραθο και αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
  4. Σερβίρουμε με τη σάλτσα φέτας σε μπολ, για να βάλει όση θέλει ο καθένας στη μερίδα του.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 168.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Φέτα

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών