30' προετοιμασία
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε τις γαρίδες, τη δάφνη, το θυμάρι και νερό τόσο ώστε να τις καλύπτει και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 3 - 4 λεπτά.
  2. Στραγγίζουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες (από κελύφη, κεφάλια, ουρές και εντεράκι).
  3. Αδειάζουμε τις γαρίδες σε μπολ, τις αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά.
  4. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.

Συνταγές με Γαρίδες

Συνταγές με Λαχανικά

Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Συνταγές για Σαλάτα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών