Ελαφρύ και δροσερό, ό,τι πρέπει για ένα γρήγορο γεύμα μετά την παραλία.

20' προετοιμασία
2' μαγείρεμα
Σύνολο: 22 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβοκάντο, τα ντοματίνια, το κρεμμυδάκι, αλατοπίπερο, το δυόσμο και 60 ml από το ελαιόλαδο. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το μέλι, το λεμόνι, τον κουρκουμά και το υπόλοιπο λάδι και αλείφουμε με το μείγμα τις γαρίδες.
  2. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις γαρίδες για 1 λεπτό από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τις αδειάζουμε στο μπολ με τα ντοματίνια και ανακατεύουμε. Συνοδεύουμε με ένα αφράτο πιλάφι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών