![Το μενού της εβδομάδας: Από μαυρομάτικα με γαύρο και ψητά ντοματίνια μέχρι κόκορα κοκκινιστό με μακαρόνια](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2016/05/mayromatika-fasolia-piaz-me-gayro-kai-psita-ntomatinia-gastronomos-420x560.jpg?v=1669230586)
5'
προετοιμασία
5' παρασκευή
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Ραντίζουμε τη ντομάτα με το ελαιόλαδο, την πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το σουσάμι ή το μαυροκούκι.
- Αλείφουμε τις φέτες με το ανεβατό Γρεβενών, ή το ανθότυρο ή το κατίκι.
- Απλώνουμε στη μία φέτα τις μαριναρισμένες φέτες ντομάτας και κλείνουμε με την άλλη φέτα ψωμιού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.