5' προετοιμασία
5' παρασκευή
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Ραντίζουμε τη ντομάτα με το ελαιόλαδο, την πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το σουσάμι ή το μαυροκούκι.
  2. Αλείφουμε τις φέτες με το ανεβατό Γρεβενών, ή το ανθότυρο ή το κατίκι.
  3. Απλώνουμε στη μία φέτα τις μαριναρισμένες φέτες ντομάτας και κλείνουμε με την άλλη φέτα ψωμιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών