5' προετοιμασία
5' παρασκευή
Σύνολο: 10'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Ραντίζουμε τη ντομάτα με το ελαιόλαδο, την πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το σουσάμι ή το μαυροκούκι.
  2. Αλείφουμε τις φέτες με το ανεβατό Γρεβενών, ή το ανθότυρο ή το κατίκι.
  3. Απλώνουμε στη μία φέτα τις μαριναρισμένες φέτες ντομάτας και κλείνουμε με την άλλη φέτα ψωμιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών