Ένα λαχταριστό σάντουιτς έτοιμο στο πι+φι!
17'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 22'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Αλατοπιπερώνουμε τα λεπτά μοσχαρίσια σνίτσελ, τα αλευρώνουμε ελαφρώς και μετά τα βουτάμε στο μπολ με το χτυπημένο αυγό και στην συνέχεια το βάζουμε στο πιάτο με τριμμένα ψίχουλα ψωμιού ή γαλέτα.
- Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το λάδι και τηγανίζουμε τα σνίτσελ σε δυνατή φωτιά για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο και τα κόβουμε σε λωρίδες.
- Παίρνουμε την μπαγκέτα (κατά προτίμηση πολύσπορη), την κόβουμε στα δύο και στη συνέχεια κάθε κομμάτι το ανοίγουμε, ώστε να το γεμίσουμε.
- Απλώνουμε την μαγιονέζα σε κάθε κομμάτι μπαγκέτας, καθώς και την πράσινη αλάτα, πασπαλίζουμε με λίγο ξύσμα ακέρωτου λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε τις φέτες σνίτσελ.
- Σκεπάζουμε τα σάντουιτς και σερβίρουμε.
- Αν θέλουμε, συνοδεύουμε με ντοματοσαλάτα ή άλλη σαλάτα εποχής.