ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοτοσουβλάκια με κρούστα μπαχαρικών και ξηρών καρπώνΚοτοσουβλάκια με κρούστα μπαχαρικών και ξηρών καρπών
10' προετοιμασία
10' ψήσιμο
30' αναμονή
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα σουβλάκια κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε σε ένα μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ και στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψί.
  4. «Περνάμε» το κοτόπουλο σε καλαμάκια (12-14), χωρίς να το σκουπίσουμε από τη μαρινάδα, και τακτοποιούμε τα σουβλάκια στο ταψί.
  5. Ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 154.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών