5' προετοιμασία
1 ώρα και 10' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε 2 λίτρα νερό τα παϊδάκια σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.
  2. Aνακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ζάχαρη.
  3. Στραγγίζουμε τα παϊδάκια, τα στεγνώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς.
  4. Τα ρίχνουμε στο μπολ με τη μαρινάδα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  5. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για λίγα λεπτά, σε δόσεις, μέχρι να γλασάρει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών