
15'
προετοιμασία
30' ψήσιμο
10'
αναμονή
Σύνολο: 55'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα κρεμμύδια με τα σκόρδα, την πάπρικα, το μέλι, τη μουστάρδα, τη δάφνη, το δεντρολίβανο, το λάδι και αλατοπίπερο.
- Προσθέτουμε τα παϊδάκια και τα ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά. Τα αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά έως 1 ώρα.
- Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε τα μήλα με το κρασί και τον λεμονοχυμό.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Αδειάζουμε τα παϊδάκια με τη μαρινάδα σε ένα μέτριο ταψί, τακτοποιούμε ανάμεσα και τα μήλα με το αρωματικό ζουμί τους και ψήνουμε για 20-30 λεπτά ή μέχρι να γίνουν.
- Σερβίρουμε μαζί με σάλτσα γιαουρτιού λεμονάτη και πράσινη σαλάτα με κεφαλοτύρι.
Μια ροζέ Νεγκόσκα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 162.