15' προετοιμασία
30' ψήσιμο
10' αναμονή
Σύνολο: 55 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα κρεμμύδια με τα σκόρδα, την πάπρικα, το μέλι, τη μουστάρδα, τη δάφνη, το δεντρολίβανο, το λάδι και αλατοπίπερο.
  2. Προσθέτουμε τα παϊδάκια και τα ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά. Τα αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά έως 1 ώρα.
  3. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε τα μήλα με το κρασί και τον λεμονοχυμό.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  5. Αδειάζουμε τα παϊδάκια με τη μαρινάδα σε ένα μέτριο ταψί, τακτοποιούμε ανάμεσα και τα μήλα με το αρωματικό ζουμί τους και ψήνουμε για 20-30 λεπτά ή μέχρι να γίνουν.
  6. Σερβίρουμε μαζί με σάλτσα γιαουρτιού λεμονάτη και πράσινη σαλάτα με κεφαλοτύρι.

Μια ροζέ Νεγκόσκα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 162.

Συνταγές με Κρασί

Συνταγές με Μήλο

Συνταγές με Χοιρινό

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών