5' προετοιμασία
15' τηγάνισμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ και το αλάτι και ρίχνουμε σταδιακά την μπίρα, ανακατεύοντας με το σύρμα, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές κουρκούτι.
  2. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο μέχρι να καλύψει τα 2/3 του σκεύους και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
  3. Βουτάμε τα θράψαλα στο κουρκούτι, τινάζουμε ελαφρώς και τα ρίχνουμε στο καυτό λάδι.
  4. Τηγανίζουμε σε δόσεις για 2-3 λεπτά, γυρίζοντάς τα τακτικά, μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
  5. Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών