ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟμελέτα με κολοκυθάκια και μανιτάριαΟμελέτα με κολοκυθάκια και μανιτάρια, η τέλεια καλοκαιρινή ομελέτα
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα ζυμαρικά με ωμά κολοκυθάκια, πέστο και γιαούρτι, σε ένα σουρωτήρι βάζουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια και αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε κατά μέρος για 15 λεπτά, για να αποβάλουν τα υγρά τους.
  2. Όταν έρθει η ώρα να τα χρησιμοποιήσουμε, τα στύβουμε καλά, αλλά όχι πάρα πολύ δυνατά, για να μην τα λιώσουμε.
  3. Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, και τα στραγγίζουμε.
  4. Τα ρίχνουμε ξανά στην άδεια κατσαρόλα όπου τα βράσαμε, προσθέτουμε το πέστο και τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε.
  5. Τέλος, ρίχνουμε το γιαούρτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κάνουμε ένα τελικό ανακάτεμα.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών