ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Μαγειρέψαμε κολοκύθα

Μαγειρέψαμε κολοκύθα

Βρεθήκαμε στο Μαρούσι μαζί με τη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου και τον βιοκαλλιεργητή Γιάννη Μέλλο, για να μάθουμε τα πάντα για την κολοκύθα.
Ζάχαρη & Αλεύρι - Τεύχος 29

Ζάχαρη & Αλεύρι - Τεύχος 29

78 υπέροχες χριστουγεννιάτικες συνταγές και όχι μόνο, στο μεγαλύτερο τεύχος της χρονιάς.
Το μονοπάτι των Χριστουγέννων

Το μονοπάτι των Χριστουγέννων

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ διοργανώνουν για τέταρτη χρονιά το Μονοπάτι των Χριστουγέννων προς τη νύχτα των ευχών που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη των εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας.
Νέο steak bar στο Κολωνάκι

Νέο steak bar στο Κολωνάκι

Η Φάρμα Μπράλου ετοιμάζεται πυρετωδώς και για το ολοκαίνουργιο steak bar της.
Από εκλέρ μέχρι μαντί στο My 1 Cuisine

Από εκλέρ μέχρι μαντί στο My 1 Cuisine

Με ένα μούλτι κούλτι μενού συστήνεται στο ελληνικό κοινό ο σεφ Μιράν Γιαγτζιάν στο εστιατόριο My 1 Cuisine στο Μοσχάτο.
Επιτέλους, θα φάμε πρωινό στα Tiffany's!

Επιτέλους, θα φάμε πρωινό στα Tiffany's!

Από σήμερα, Παρασκευή 10/11, ο γνωστός οίκος κοσμήματος εγκαινιάζει ένα καφέ κάνοντας πραγματικότητα την αγαπημένη συνήθεια της Χόλι στην ταινία «Breakfast at Tiffany's».

Αφιερώματα