15' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
12 ώρες αναμονή
Σύνολο: 13 ώρες και 15'

Υλικά

Μερίδες: 4-5

Για τα ρεβίθια

Για τη σαλάτα

Διαδικασία

  1. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε τα ρεβύθια και τη δάφνη και νερό τόσο ώστε να τα υπερκαλύπτει κατά 5 εκ. και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν.
  2. Τα στραγγίζουμε και αφαιρούμε τη δάφνη.
  3. Αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν.
  4. Ρίχνουμε τα ρεβύθια σε βαθύ μπολ σερβιρίσματος και προσθέτουμε όλα τα υλικά της σαλάτας.
  5. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών