ΠΡΟΪOΝΤΑ

Η επιστροφή της βυσσινάδας

Τα αναψυκτικά των γιαγιαδών μας ξανά στο ποτήρι μας.

03.09.2018| Updated: 12.07.2021
Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος
Η επιστροφή της βυσσινάδας

Βάζουμε δύο δάχτυλα σιρόπι, απογεμίζουμε με παγωμένο νερό και παγάκια, και όλη η δροσιά, το άρωμα και η γεύση των καλοκαιριών της ζωής μας βρίσκονται σε ένα ποτήρι.

1. Σουμάδα Natura Nisyriana

Σιρόπι ντόπιου αμυγδάλου από την καρδιά των Δωδεκανήσων. Τη χαρακτηρίζουν και ως ποτό της χαράς, αφού προσφέρεται στη Νίσυρο σε αρραβώνες και γιορτές. Δοκιμάστε τη σε μιλκσέικ, κοκτέιλ, παγωτά κ.α. Ν.Μ.

Στο κατάστημα Μανδραγόρας.

2. Βυσσινάδα Γιαμ

Πυκνή, στιβαρή γεύση, κλασική ανάμνηση από κατακαλόκαιρο. Ισορροπημένα γλυκόξινο, με φλογερό βυσσινί χρώμα, αυτό το συμπυκνωμένο σιρόπι είναι απολαυστικό, αραιωμένο, ως είθισται, με λίγο παγωμένο νερό ή με σόδα. Ν.Μ.

Στα καταστήματα Gusto di Grecia, Μανδραγόρας, Πανδαισία.

3. Τριανταφυλλένιο σιρόπι

Από τα ροδοπέταλα της ρόδης της Δαμασκηνής ετοιμάζεται στο χωριό Αγρός στην Κύπρο αυτό το σιρόπι του Κληρίδη με την αξέχαστη μυρωδιά και γεύση. Δοκιμάστε το πάνω σε φρουτοσαλάτες και κρέμες κατσαρόλας ή ανακατέψτε μια κουταλιά στο κρύο γάλα για ένα πρωτότυπο αναψυκτικό. Μ.Β.

Στα καταστήματα Πρέκας, Μανδραγόρας.

4. Σιρόπι ροδιού Dinapoja

Μας έρχεται από την Κρήτη και είναι ιδανικό σε κοκτέιλ, με νερό ή σόδα, αλλά και σε ντρέσινγκ και μαρινάδες. Δοκιμάσαμε και το σιρόπι τριαντάφυλλο Dinapoja, όπου άνθη τριαντάφυλλου συνδυάζονται με γαρίφαλο σε ένα ξελογιαστικό πάντρεμα. 

Στα καταστήματα Yoleni’sΚάβα Kylix. Ν.Μ.

5. Βυσσινάδα

Με απολαυστική, βαθιά γεύση και αφοπλιστικό χρώμα η βυσσινάδα Κλωνή. Με παγωμένο νερό θα σας θυμίσει τα παιδικά καλοκαίρια σας. Μ.Β.

Στα καταστήματα Ριζόπουλος, Ε-bloko, Στάνη.

6. Χιώτικη Μαστιχάδα Μουτάφη

Το φίνο αμύγδαλο αρωματίζεται με μαστίχα σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα γεύσης. Eίναι όσο πρέπει γλυκιά και με παγωμένο νερό γίνεται απίστευτα δροσιστική. Μ.Β.

Στο κατάστημα Chios shop.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών