Ντόνατς, μιλκσέικ βανίλια, λουκανικόπιτα, ένα πυρέξ μακ εν τσιζ βγαλμένο μόλις από τον φούρνο. Τηγανητό κοτόπουλο. Breakfast buritto. Pizza slice α λα Νέα Υόρκη. Ένα βάζο nutella και μία σακουλίτσα ζεστά churros. Το μπέργκερ με smash μπιφτέκι από το Burger Joint. Πατάτες τηγανητές με αυγά ή τα αυγά με πατάτες του Base Grill. Βάφλες. Παγωτό μηχανής. Grilled cheese sandwich ή έστω ένα τοστ διπλό τυρί, ζαμπόν, μαγιονέζα. Μπέικον κριτσανιστό. Ένα κομμάτι μπακλαβά. Fettuccine Alfredo. Τσίζκεϊκ. Chocolate chip cookies. Κρουασάν. Κροκ μαντάμ. Σουβλάκι γύρο, απ’ όλα. Κοντοσούβλι. Νάτσος με τσένταρ. Χοτ ντογκ. Corn dog. Τσιπς. Γαριδάκια. Cinnamon rolls. Μπουγάτσα απ’ τα Χανιά. Πεϊνιρλί απ’ τη Δροσιά. Ζαμπονοτυρόπιτα από τον φούρνο παρακάτω. Κλαμπ σάντουιτς στην ξαπλώστρα. Shortbread cookies. Κολοκυθάκια τηγανητά με τζατζίκι. Τζατζίκι σκέτο. Onion rings. Απάκι. Εντσιλάδας. Πιροσκί. Τσίκεν νάγκετς. Λουκουμάδες Κτιστάκη. Mozzarella sticks. Κεμπάπ. Την κρέπα ζαμπόν-τυρί-μανιτάρια-φρέσκια ντομάτα-μαγιονέζα που έτρωγα στα 21 στη Σκιάθο. Ένα καρβέλι ψωμί και την ταραμοσαλάτα της Γιούλης.
Ψωμί με τυρί. Ψωμί με τυρί και σαλάμι αέρος. Fish sticks. Το timpano από τη «Μεγάλη βραδιά». Ντάμπλινγκ. Το σάντουιτς της Σάλι από το «When Harry Met Sally». Ένα ναπολιτάνικο ραγού. Carrot cake με cheese frosting. Μία μερίδα τσιγαριαστό. Λέμον πάι. Τηγανίτες. Spaghetti and meatballs από τη «Λαίδη και τον Αλήτη». Eggs Benedict. Chili con carne. Ένα bagel με σολομό και τυρί κρέμα στα όρθια. Πράσινες τηγανητές ντομάτες. Barbeque ribs στο Joint, όπου έτρωγε ο Ομπάμα. Ένα BLT σάντουιτς από το ψυγείο ενός σταθμού τρένων. Σοκολάτα με πιπέρι. Τα slider από το Proveleggios. Οι γεμιστές φτερούγες κοτόπουλο από το Kobra. Πουράκια από το ψυγείο. Pancakes με σιρόπι σφενδάμου ξημερώματα σε αμερικανικό dinner. Έστω μια ντομάτα ζουμερή που έχει πλυθεί στη θάλασσα και μια κονσέρβα zwan…

Αυτό εννοώ όταν λέω ότι έχω όρεξη για «κάτι βρόμικο». Το διευκρινίζω, γιατί η μαμά μου μού απάντησε: «Έχω στο ψυγείο λίγο αρακά, να σου φέρω;».

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών